Sony Xperia ZL LTE C6503

Sony Xperia ZL 63%
Xperia ZL LTE C6503: Android 4.1, 13 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G, 5 inch, HD scherm (441 ppi)

De Xperia ZL LTE C6503 is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Sony in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Xperia ZL LTE C6503:

De Sony Xperia ZL LTE C6503 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Sony Xperia ZL LTE C6503 is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 151 gram. Met een dikte van 9.8 millimeter is het toestel niet te dik. De Sony Xperia ZL LTE C6503 wordt aangedreven door een Qualcomm Krait chip met deze core verdeling 1,5 GHz Quad-Core.

De Xperia ZL LTE C6503 beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.8 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Met een 2730 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Xperia ZL LTE C6503 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sony Xperia ZL LTE C6503 heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Xperia ZL LTE C6503 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Sony Xperia ZL LTE C6503 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 441 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de Sony Xperia ZL LTE C6503
Heb je een vraag over de Sony Xperia ZL LTE C6503 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel