Syco RS-401

Syco RS-401 68%
Deze telefoon is niet op voorraad
RS-401: Android 8.1, IP68, stofdicht en zeer waterdicht, Robuust, 8 megapixel camera, quad-core, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, 4000 mAh, Dual SIM, 5 inch, HD scherm (293 ppi)

Syco De Syco RS-401 scoort 2 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?
Lees een uitgebreide beschrijving van de Syco RS-401

Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Slecht toestel

Totaal
2 van 5
Snelheid
1
Gebruiksgemak
1
Mogelijkheden
2
Schermkwaliteit
2
Design
4
beoordeeld door | | Syco RS-401
Heb reeds enkele maanden een syco RS 401, dit is het slechtste toestel dat ik ooit had.<br />Werkt enorm traag, slechte telefoonverbindingen, apps blokkeren, camera slechte kwaliteit, ...<br />Het enige goede is de bouw van het toestel, zeer sterk en tegen een stootje.

Schrijf een review

Wil je anderen helpen met het maken van een beslissing? Schrijf dan op wat jij van de RS-401 vindt.
Beschrijf hier alleen je ervaringen met de mobiele telefoon of tablet, wat wel goed is en wat niet. Dit is niet de plek om de winkel te beoordelen.
Plaats geen negatief oordeel als je een app niet kunt installeren of als je de instellingen niet goed hebt ingevoerd en het daarom niet werkt. Het helpt anderen niet en lost niets op.

Heb je vragen over het toestel of besturingssysteem of wil je fouten melden in de specificaties, zet deze dan onder vraag en antwoord, dan kunnen we beter actie ondernemen en u terug emailen. Als je hier je vraag stelt wordt deze verwijderd
Snelheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Schermkwaliteit
Design