Tomtec/Xiron Dual Core 8 inch

Dual Core 8 inch Android 4.1 Jelly Bean tablet 44%
Deze tablet is niet op voorraad
Dual Core 8 inch: Android 4.1, 472 gram, dual-core, 2G, WiFi, 8 inch, MDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Dual Core 8 inch een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Tomtec/Xiron, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Tomtec/Xiron De Tomtec/Xiron Dual Core 8 inch scoort 0 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Tomtec/Xiron Dual Core 8 inch:

Ook voor beste Tomtec/Xiron Dual Core 8 inch tablet informatie kun je hier terecht! De Dual Core 8 inch is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Tomtec/Xiron Dual Core 8 inch kunt overzien.

De Tomtec/Xiron Dual Core 8 inch is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 472 gram. De Tomtec/Xiron Dual Core 8 inch wordt aangedreven door een AML8726-MX Cortex A9, chip met deze core verdeling 1,5 GHz Dual-Core.

De Dual Core 8 inch beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Tomtec/Xiron Dual Core 8 inch ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Dual Core 8 inch kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Tomtec/Xiron Dual Core 8 inch . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Tomtec/Xiron Dual Core 8 inch kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 600 pixels. Met 125 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Tomtec/Xiron Dual Core 8 inch
Heb je een vraag over de Tomtec/Xiron Dual Core 8 inch dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel