Tomtec/Xiron Ultimate 10 8GB

Ultimate 10 8GB Android 4 tablet 32%
Deze tablet is niet op voorraad
Ultimate 10 8GB: Android 2.3, 730 gram, 2G, WiFi, 9.7 inch, LDPI scherm

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Tomtec/Xiron Ultimate 10 8GB een goed toestel voor jou. De Tomtec/Xiron Ultimate 10 8GB is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Tomtec/Xiron.

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Tomtec/Xiron Ultimate 10 8GB:

Ook voor beste Tomtec/Xiron Ultimate 10 8GB tablet informatie kun je hier terecht! De Ultimate 10 8GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Tomtec/Xiron Ultimate 10 8GB kunt overzien.

De Tomtec/Xiron Ultimate 10 8GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 730 gram. De Tomtec/Xiron Ultimate 10 8GB wordt aangedreven door een Cortex A8 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Single-Core.

De Ultimate 10 8GB beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Tomtec/Xiron Ultimate 10 8GB ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Ultimate 10 8GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Tomtec/Xiron Ultimate 10 8GB . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De Tomtec/Xiron Ultimate 10 8GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 600 pixels. Met 103 pixels per inch is het LDPI (Low density) scherm matig.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.

Meer specificaties van de Tomtec/Xiron Ultimate 10 8GB
Heb je een vraag over de Tomtec/Xiron Ultimate 10 8GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel