TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus

TREKSTOR Surftab breeze 7.0 plus Android-tablet 17.8 cm (7 inch) 8 GB WiFi, GSM/2G, UMTS/3G Zwart 1.3 GHz Quad Core 45%
Deze tablet is niet op voorraad
SurfTab Breeze 7.0 Plus: Android 4.2, 280 gram, dual-core, WiFi, BT, 7 inch, TVDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de SurfTab Breeze 7.0 Plus een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze TrekStor, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus:

Ook voor beste TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus tablet informatie kun je hier terecht! De SurfTab Breeze 7.0 Plus is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 280 gram. De TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus wordt aangedreven door een ARM Cortex-A9 chip met deze core verdeling 1,0 GHz Dual-Core.

De SurfTab Breeze 7.0 Plus beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 193 x 112 x 9,7 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de SurfTab Breeze 7.0 Plus kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 6 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus heeft deze geheugen specificaties: 512 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de SurfTab Breeze 7.0 Plus is geen probleem.

Multimedia

De SurfTab Breeze 7.0 Plus is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 169 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm matig.

Meer specificaties van de TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus
Heb je een vraag over de TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus dan kun je deze hier stellen