TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus

Trekstor SurfTab breeze 7.0 plus (ST 70204-3) 4GB Black 46%
SurfTab Breeze 7.0 Plus: Android 4.2, 280 gram, dual-core, WiFi, BT, 7 inch, TVDPI scherm

Wil jij niet teveel uitgeven aan een mobiele telefoon en heb jij niet allerlei toeters en bellen nodig? Dan is de SurfTab Breeze 7.0 Plus perfect voor jou.
Voor minder dan 100 euro heb jij deze TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus in huis.

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus:

Ook voor de leukste TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van TrekStor tablets waaronder de SurfTab Breeze 7.0 Plus.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 280 gram. De TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus wordt aangedreven door een ARM Cortex-A9 chip met deze core verdeling 1,0 GHz Dual-Core.

De SurfTab Breeze 7.0 Plus beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 193 x 112 x 9,7 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de SurfTab Breeze 7.0 Plus kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 6 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de SurfTab Breeze 7.0 Plus is geen probleem.

Multimedia

De SurfTab Breeze 7.0 Plus is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 169 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm matig.

Meer specificaties van de TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus
Heb je een vraag over de TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus dan kun je deze hier stellen


TrekStor SurfTab Breeze 7.0 Plus los toestel kopen