Ulefone U58 16GB

Ulefone Ulefone U58 Octa-Core Android 4.4.2 WCDMA Smart Phone w/ 5.5 52%
U58 16GB: Android 4.4, 8 megapixels, octa-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5.5 inch

De Ulefone U58 16GB is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Ulefone.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Ulefone U58 16GB:

Voor het voordeligste aanbod Ulefone U58 16GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Ulefone telefoons waaronder de U58 16GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Ulefone U58 16GB kunt overzien.

De Ulefone U58 16GB is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Ulefone U58 16GB is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 126 gram. De Ulefone U58 16GB wordt aangedreven door een MediaTek MTK6592 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,7 GHz Octa-Core.

De U58 16GB beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 157 x 78 x 9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 72 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 4 megapixel camera voor videobellen
  • Octa-core processor
  • Niet te dik met 9 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Ulefone U58 16GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de U58 16GB kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Ulefone U58 16GB heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de U58 16GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De U58 16GB is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Ulefone U58 16GB beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 4 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De Ulefone U58 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 200 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Ulefone U58 16GB
Heb je een vraag over de Ulefone U58 16GB dan kun je deze hier stellen


Ulefone U58 16GB los toestel kopen