Vivo Xplay 6 6GB 64GB

Vivo Xplay 6 5.46 Inch Dual Camera 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon 820 Octa Core 2.2GHz 4G Black 90%
Deze telefoon is niet op voorraad
Xplay 6 6GB 64GB: Android 6.0, 24 megapixels, quad-core 64-bit, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), 6 GB werkgeheugen, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5.46 inch, superscherp 2K scherm (538 ppi)

De Xplay 6 6GB 64GB is een smartphone uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele Vivo zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe Xplay 6 6GB 64GB in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past! Deze smartphone kopen is een goede investering.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Vivo Xplay 6 6GB 64GB:

Voor het voordeligste aanbod Vivo Xplay 6 6GB 64GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Vivo telefoons waaronder de Xplay 6 6GB 64GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Vivo Xplay 6 6GB 64GB kunt overzien.

De Vivo Xplay 6 6GB 64GB is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Vivo Xplay 6 6GB 64GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 178 gram. De Vivo Xplay 6 6GB 64GB wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 820 APQ8096 64-bit chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 2,15 GHz Quad-Core.

De Xplay 6 6GB 64GB beschikt over een 24 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar op de computer om genoeg ruimte te hebben.


De afmetingen van de telefoon zijn 153,7 x 75,5 x 8,25 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 624 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 24 megapixel camera en tweede 16 megapixel camera voor videobellen
 • Snelle 64-bit Quad-core processor
 • Niet te dik met 8.25 millimeter
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 6 (Marshmallow)
 • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
 • Super veel werkgeheugen
 • FM-radio
 • WiFi
 • Dual SIM
 • Goede batterijduur

Minpunten

 • Geen uitbreidbaar geheugen
 • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Vivo Xplay 6 6GB 64GB ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de Xplay 6 6GB 64GB kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1140 minuten.

Besturingssysteem

Android 6.0 (Marshmallow). De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

 • Nieuw permissie systeem Er zijn wijzigingen in de weergave en uitvoering van app rechten
 • Nieuwe API Verbeteringen voor de een vingerafdruk scanner mocht deze aanwezig zijn op het toestel
 • Nieuwe App drawer Nieuwe verbeterde weergave van de app-lijst
 • Visuele voicemail Mogelijkheid om voicemails te benaderen zonder voicemail te bellen. (afhankelijk van provider ondersteuning)
 • Rotatie van het startscherm Deze optie komt standaard met Android 6 Marshmallow
 • Statusbalk iconen Mogelijkheid om statusbalk iconen te verwijderen of toe te voegen
 • Android pay Nieuwe mogelijkheid om met je telefoon af te rekenen
 • Standby tijd Verbetering van de standby tijd

Android 6

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 6144 MB werkgeheugen (6 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Xplay 6 6GB 64GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Xplay 6 6GB 64GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Vivo Xplay 6 6GB 64GB beschikt over een ingebouwde 24 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 16 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,46 inch touchscreen. De Vivo Xplay 6 6GB 64GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 538 pixels per inch is dit 2K scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Vivo Xplay 6 6GB 64GB
Heb je een vraag over de Vivo Xplay 6 6GB 64GB dan kun je deze hier stellen