Vonino GYGA QS

Vonino GYGA QS 49%
Deze telefoon is niet op voorraad
GYGA QS: Android 4.4, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5.5 inch, scherp XHDPI scherm (267 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de GYGA QS een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Vonino, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Vonino GYGA QS:

Voor het voordeligste aanbod Vonino GYGA QS GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Vonino telefoons waaronder de GYGA QS.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Vonino GYGA QS kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Vonino GYGA QS is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 126 gram. De Vonino GYGA QS wordt aangedreven door een MediaTek MT8382 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De GYGA QS beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 157 x 78,1 x 8,7 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 160 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.7 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Vonino GYGA QS ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de GYGA QS kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 280 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Vonino GYGA QS heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de GYGA QS is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De GYGA QS is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Vonino GYGA QS beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De Vonino GYGA QS kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 267 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Vonino GYGA QS
Heb je een vraag over de Vonino GYGA QS dan kun je deze hier stellen