Wiko Cink Peax 2

Voorgeinstalleerd Engels, Duits, Frans, Italiaans, Portugees, Spaans, Arabisch, Chinees
WIKO Cink Peax 2 Black 48%
Deze telefoon is niet op voorraad
Cink Peax 2: Android 4.1, 8 megapixel camera, quad-core, dun, 1GB RAM, Dual SIM, 4.5 inch, HD scherm (245 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Cink Peax 2 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Wiko, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Wiko Cink Peax 2:

Wil je meer weten over de Wiko Cink Peax 2? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Wiko Cink Peax 2 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 124 gram. Met een dikte van 8.9 millimeter is het toestel niet te dik.

De Cink Peax 2 beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 228 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.9 millimeter
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 1800 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Wiko Cink Peax 2 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Wiko Cink Peax 2 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Cink Peax 2 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Wiko Cink Peax 2 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 245 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de Wiko Cink Peax 2
Heb je een vraag over de Wiko Cink Peax 2 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel