Wiko Highway Pure Swarovski Edition

Wiko Highway Pure Swarovski Edition 77%
Deze telefoon is niet op voorraad
Highway Pure Swarovski Edition: Android 4.4, 8 megapixels, quad-core 64-bit, slechts 5.1 millimeter dik, UMTS(3G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.8 inch, scherp XHDPI scherm (305 ppi)

De Highway Pure Swarovski Edition is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Wiko in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Wiko Highway Pure Swarovski Edition:

Voor het voordeligste aanbod Wiko Highway Pure Swarovski Edition GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Wiko telefoons waaronder de Highway Pure Swarovski Edition.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Wiko Highway Pure Swarovski Edition kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Wiko Highway Pure Swarovski Edition is een touchscreen telefoon met een gewicht van 98 gram. De Wiko Highway Pure Swarovski Edition wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 64-bit chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Highway Pure Swarovski Edition beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 141,9 x 68,1 x 5,1 millimeter. Hiermee is het toestel extreem dun .

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Licht toestel
  • Snelle 64-bit Quad-core processor
  • Super dun met 5.1 millimeter
  • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Wiko Highway Pure Swarovski Edition ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de Highway Pure Swarovski Edition kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Highway Pure Swarovski Edition is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Highway Pure Swarovski Edition is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Wiko Highway Pure Swarovski Edition beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,8 inch touchscreen. De Wiko Highway Pure Swarovski Edition kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 305 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Wiko Highway Pure Swarovski Edition
Heb je een vraag over de Wiko Highway Pure Swarovski Edition dan kun je deze hier stellen