Wiko Highway Star 4G Dual SIM LTE

Wiko Highway Star 4G Dual SIM LTE Blue 77%
Highway Star 4G Dual SIM LTE: Android 4.4, 12.8 megapixels, octa-core, erg dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G) 150 Mbps, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (293 ppi)

De Highway Star 4G Dual SIM LTE is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Wiko in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Wiko Highway Star 4G Dual SIM LTE:

Voor het voordeligste aanbod Wiko Highway Star 4G Dual SIM LTE GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Wiko telefoons waaronder de Highway Star 4G Dual SIM LTE.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Wiko Highway Star 4G Dual SIM LTE kunt overzien.

De Wiko Highway Star 4G Dual SIM LTE is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Wiko Highway Star 4G Dual SIM LTE is een touchscreen telefoon met een gewicht van 123 gram. De Wiko Highway Star 4G Dual SIM LTE wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 615 MSM8939 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,7 GHz Quad-Core + 1,0 GHz Quad-Core.

De Highway Star 4G Dual SIM LTE beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 141 x 71,4 x 6,6 millimeter. Hiermee is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 12,8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
 • Octa-core processor
 • Erg dun met 6.6 millimeter
 • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Dual SIM
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Wiko Highway Star 4G Dual SIM LTE ondersteunt diverse netwerken. Met de Highway Star 4G Dual SIM LTE kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
  Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
  Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
  Android 4.4 Kitkat

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Wiko Highway Star 4G Dual SIM LTE heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Highway Star 4G Dual SIM LTE is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Highway Star 4G Dual SIM LTE is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Wiko Highway Star 4G Dual SIM LTE beschikt over een ingebouwde 12,8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Wiko Highway Star 4G Dual SIM LTE kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Wiko Highway Star 4G Dual SIM LTE
  Heb je een vraag over de Wiko Highway Star 4G Dual SIM LTE dan kun je deze hier stellen


  Wiko Highway Star 4G Dual SIM LTE los toestel kopen