Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP

Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP 43%
Deze tablet is niet op voorraad
N12 CHAMPIONSHIP: Android 4.0, 360 gram, dual-core, WiFi, 7 inch, MDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de N12 CHAMPIONSHIP een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Window (YuanDao), dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP:

Ook voor beste Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP tablet informatie kun je hier terecht! De N12 CHAMPIONSHIP is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 360 gram. De Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP wordt aangedreven door een RK2918 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De N12 CHAMPIONSHIP beschikt over een 1,3 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 190 x 120 x 12,6 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de N12 CHAMPIONSHIP kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 5 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Multimedia

De N12 CHAMPIONSHIP is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP beschikt over een ingebouwde 1,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 133 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Meer specificaties van de Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP
Heb je een vraag over de Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP dan kun je deze hier stellen