Wolfgang AT-AS43D

Wolfgang AT-AS43D Black 46%
Deze telefoon is niet op voorraad
AT-AS43D: Android 2.3, 5 megapixels, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.3 inch

De Wolfgang AT-AS43D is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Wolfgang.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Wolfgang AT-AS43D:

Voor het voordeligste aanbod Wolfgang AT-AS43D GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Wolfgang telefoons waaronder de AT-AS43D.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Wolfgang AT-AS43D kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Wolfgang AT-AS43D is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 150 gram. De Wolfgang AT-AS43D wordt aangedreven door een MediaTek MSM7227-1 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1 GHz Single-Core.

De AT-AS43D beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 135,5 x 67 x 11 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 11 millimeter
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Wolfgang AT-AS43D ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de AT-AS43D kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 240 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Wolfgang AT-AS43D heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de AT-AS43D is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De AT-AS43D is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Wolfgang AT-AS43D beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Wolfgang AT-AS43D kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 217 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Wolfgang AT-AS43D
Heb je een vraag over de Wolfgang AT-AS43D dan kun je deze hier stellen