Wolfgang AT-AS45D1

Wolfgang AT-AS45D1 48%
Deze telefoon is niet op voorraad
AT-AS45D1: Android 4.2, 5 megapixel camera, dual-core, HSDPA, 1GB RAM, Dual SIM, 4.5 inch, XHDPI scherm (244 ppi)

Wil je een Android 4 toestel onder de 150 euro, dan is de AT-AS45D1 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Wolfgang, dan kies je voor een handzaam formaat en toch alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Wolfgang De Wolfgang AT-AS45D1 scoort 4.2 uit 5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Wolfgang AT-AS45D1:

De Wolfgang AT-AS45D1 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 158 gram. Met een dikte van 10.5 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. Deze Wolfgang wordt aangedreven door een MediaTek MT6572 chip met een 1,2 GHz Dual-Core processor.

De AT-AS45D1 beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 1500 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 10.5 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Wolfgang AT-AS45D1 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Wolfgang AT-AS45D1 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de AT-AS45D1 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Wolfgang AT-AS45D1 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 960 x 540 pixels. Met 244 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Wolfgang AT-AS45D1
Heb je een vraag over de Wolfgang AT-AS45D1 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel