XN Mann M6

XN Mann M6 41%
Deze telefoon is niet op voorraad
M6: Android 4.0, IP67, Stofdicht en waterdicht, Robuust, 5 megapixels, dual-core, UMTS/3G, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.5 inch

De XN Mann M6 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de XN Mann M6:

Voor het voordeligste aanbod XN Mann M6 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van XN Mann telefoons waaronder de M6.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de XN Mann M6 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De XN Mann M6 is een Android 4.0.x (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 260 gram. De XN Mann M6 wordt aangedreven door een Qualcomm MSM8225 Dual chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1 GHz Dual-Core.

De M6 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 140 x 75 x 20 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1850 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • UMTS/3G
 • IP67-certificering
 • Stofdicht en beschermd tegen onderdompelingen tot 1m diep voor 30 minuten
 • FM-radio
 • WiFi
 • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

 • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
 • Wat zwaar om lang mee te bellen
 • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
 • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
 • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
 • Iets te dik met 20 millimeter
 • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De XN Mann M6 ondersteunt diverse netwerken. Met de M6 kun je snel internetten via UMTS(3G). Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 480 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De XN Mann M6 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de M6 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De M6 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De XN Mann M6 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3.5 inch touchscreen. De XN Mann M6 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 165 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de XN Mann M6
Heb je een vraag over de XN Mann M6 dan kun je deze hier stellen