Xoro Megapad 1851

XORO Megapad 1851 18.51 inch Android 4.2 tablet 1.6 GHz Quad Co 48%
Deze tablet is niet op voorraad
Megapad 1851: Android 4.2, 2700 gram, quad-core, WiFi, BT, 18.5 inch, LDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Megapad 1851 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Xoro, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Xoro Megapad 1851:

Ook voor beste Xoro Megapad 1851 tablet informatie kun je hier terecht! De Megapad 1851 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Xoro Megapad 1851 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Xoro Megapad 1851 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 2700 gram. De Xoro Megapad 1851 wordt aangedreven door een Cortex A9 Kernel chip met deze core verdeling 1,6 GHz Quad-Core.

De Megapad 1851 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 468 x 288 x 37,5 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 2000 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Quad-core processor
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Xoro Megapad 1851 ondersteunt alleen WiFi en Ethernet netwerken. Met de Megapad 1851 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 10 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Xoro Megapad 1851 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Megapad 1851 is geen probleem.

Multimedia

De Megapad 1851 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Xoro Megapad 1851 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 18,5 inch touchscreen. De Xoro Megapad 1851 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 768 x 1336 pixels. Met 83 pixels per inch is het LDPI (Low density) scherm matig.

Meer specificaties van de Xoro Megapad 1851
Heb je een vraag over de Xoro Megapad 1851 dan kun je deze hier stellen