Xsystems X-Tel 7500

Xsystems X-Tel 7500 53%
X-Tel 7500: Android 4.4, IP68, Stofdicht en zeer waterdicht, Robuust, 8 megapixels, quad-core, UMTS/3G, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4 inch, scherp XHDPI scherm (275 ppi)

De Xsystems X-Tel 7500 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Xsystems X-Tel 7500:

Voor het voordeligste aanbod Xsystems X-Tel 7500 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Xsystems telefoons waaronder de X-Tel 7500.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Xsystems X-Tel 7500 kunt overzien.

De Xsystems X-Tel 7500 is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Xsystems X-Tel 7500 is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 220 gram.

De X-Tel 7500 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 140 x 75,8 x 16,3 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 288 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • UMTS/3G
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Iets te dik met 16.3 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Xsystems X-Tel 7500 ondersteunt diverse netwerken. Met de X-Tel 7500 kun je snel internetten via UMTS(3G). Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 3360 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Xsystems X-Tel 7500 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de X-Tel 7500 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De X-Tel 7500 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Xsystems X-Tel 7500 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Xsystems X-Tel 7500 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 275 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Xsystems X-Tel 7500
Heb je een vraag over de Xsystems X-Tel 7500 dan kun je deze hier stellen


Xsystems X-Tel 7500 los toestel kopen