Xsystems X-Tel 7500

Xsystems X-Tel 7500 50%
X-Tel 7500: Android 4.4, IP68, Stofdicht en zeer waterdicht, Robuust, 8 megapixel camera, quad-core, UMTS/3G, 1GB RAM, Dual SIM, 4 inch, HD scherm (275 ppi)

De Xsystems X-Tel 7500 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Xsystems X-Tel 7500:

Lees hieronder de beschrijving en wie weet is de Xsystems X-Tel 7500 wel wat voor jou!

De Xsystems X-Tel 7500 is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 220 gram. Robuuste telefoons zijn vaak een stuk dikker dan de gewone smartphones, zo ook dit toestel met een dikte van 16.3 millimeter.

De X-Tel 7500 beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 288 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • UMTS/3G
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2800 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 16.3 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Xsystems X-Tel 7500 ondersteunt diverse netwerken. Met de X-Tel 7500 kun je snel internetten via UMTS(3G). Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Xsystems X-Tel 7500 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de X-Tel 7500 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Xsystems X-Tel 7500 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 275 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Xsystems X-Tel 7500
Heb je een vraag over de Xsystems X-Tel 7500 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Xsystems X-Tel 7500 los toestel kopen