Yarvik TAB462EUK Zania

Zania 10ic 50%
Deze tablet is niet op voorraad
TAB462EUK Zania: Android 4.0, 622 gram, 2G, WiFi, 10 inch, MDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de TAB462EUK Zania een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Yarvik, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Yarvik TAB462EUK Zania:

Ook voor beste Yarvik TAB462EUK Zania tablet informatie kun je hier terecht! De TAB462EUK Zania is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Yarvik TAB462EUK Zania kunt overzien.

De Yarvik TAB462EUK Zania is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 622 gram. De Yarvik TAB462EUK Zania wordt aangedreven door een Cortex A8 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Single-Core.

De TAB462EUK Zania beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1000 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • GPS
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Met een accu van 6000 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Yarvik TAB462EUK Zania ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de TAB462EUK Zania kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Yarvik TAB462EUK Zania . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10 inch touchscreen. De Yarvik TAB462EUK Zania kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 153 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Yarvik TAB462EUK Zania
Heb je een vraag over de Yarvik TAB462EUK Zania dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel