ZOPO C2 4GB

Zopo C2 51%
C2 4GB: Aliyun, 13 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (283 ppi)

De ZOPO C2 4GB is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze ZOPO.
ZOPO De ZOPO C2 4GB scoort 4.4 uit 5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZOPO C2 4GB:

Voor het voordeligste aanbod ZOPO C2 4GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van ZOPO telefoons waaronder de C2 4GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de ZOPO C2 4GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De ZOPO C2 4GB is een Aliyun OS-smartphone met een gewicht van 155 gram. De ZOPO C2 4GB wordt aangedreven door een MediaTek MT6589 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De C2 4GB beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 147 x 67 x 7,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 7.9 millimeter
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Aliyun OS
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZOPO C2 4GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de C2 4GB kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

Besturingssysteem

Aliyun draait rond het idee om cloud-functionaliteit voor mobiele apparaten. Volgens het bedrijf, zal Aliyun voorzien zijn van cloud-based e-mail, web search, weer updates en GPS-navigatie-instrumenten. Daarnaast zal de Aliyun diensten gespreksgegevens, tekstberichten en foto's in de cloud voor de toegang over andere apparaten, zoals personal computers te synchroniseren en op te slaan. Alibaba zegt dat het 100 GB aan opslagruimte zal bieden aan klanten bij de lancering. De Aliyun zou kunnen gebruikers toegang krijgen tot applicaties vanaf het web, in plaats van te downloaden apps om hun apparaten.
Aliyun is een gevorkte versie van Googles open-source Android besturingssysteem. De Aliyun app store heeft veel illegaal gekopieerde Android applicaties, waaronder veel van Google.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZOPO C2 4GB heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de C2 4GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De C2 4GB is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe ZOPO C2 4GB beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De ZOPO C2 4GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Met 283 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de ZOPO C2 4GB
Heb je een vraag over de ZOPO C2 4GB dan kun je deze hier stellen