ZOPO C2 4GB

Zopo C2 31%
C2 4GB: Aliyun, 13 megapixel camera, quad-core, dun, 3G/HSPA+, 5.0 inch, HD scherm (283 ppi)

De ZOPO C2 4GB is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze ZOPO.
ZOPO De ZOPO C2 4GB scoort 4.4 uit 5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZOPO C2 4GB:

Wij hebben alle specificaties van de ZOPO C2 4GB je uitgezocht en hieronder neergezet.

De ZOPO C2 4GB is een Aliyun OS-smartphone met een gewicht van 155 gram. Met een dikte van 7.9 millimeter is het toestel niet te dik. Deze ZOPO wordt aangedreven door een MediaTek MT6589 chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De C2 4GB beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 7.9 millimeter
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Aliyun OS
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Met een 2000 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZOPO C2 4GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZOPO C2 4GB . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de C2 4GB is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De ZOPO C2 4GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Met 283 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Aliyun draait rond het idee om cloud-functionaliteit voor mobiele apparaten. Volgens het bedrijf, zal Aliyun voorzien zijn van cloud-based e-mail, web search, weer updates en GPS-navigatie-instrumenten. Daarnaast zal de Aliyun diensten gespreksgegevens, tekstberichten en foto's in de cloud voor de toegang over andere apparaten, zoals personal computers te synchroniseren en op te slaan. Alibaba zegt dat het 100 GB aan opslagruimte zal bieden aan klanten bij de lancering. De Aliyun zou kunnen gebruikers toegang krijgen tot applicaties vanaf het web, in plaats van te downloaden apps om hun apparaten.
Aliyun is een gevorkte versie van Googles open-source Android besturingssysteem. De Aliyun app store heeft veel illegaal gekopieerde Android applicaties, waaronder veel van Google.

Meer specificaties van de ZOPO C2 4GB
Heb je een vraag over de ZOPO C2 4GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel