ZOPO C2 Platinum 16GB

ZOPO C2 Platinum 16GB 64%
C2 Platinum 16GB: Android 4.2, 12.8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 5 inch, superscherp Full HD scherm (440 ppi)

De C2 Platinum 16GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze ZOPO in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZOPO C2 Platinum 16GB:

Voor het voordeligste aanbod ZOPO C2 Platinum 16GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van ZOPO telefoons waaronder de C2 Platinum 16GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de ZOPO C2 Platinum 16GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De ZOPO C2 Platinum 16GB is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 150 gram. De ZOPO C2 Platinum 16GB wordt aangedreven door een MediaTek MTK6589T chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,5 GHz Quad-Core.

De C2 Platinum 16GB beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 143,5 x 70,2 x 8,5 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12,8 megapixel camera en tweede 4, megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.5 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZOPO C2 Platinum 16GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de C2 Platinum 16GB kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 250 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZOPO C2 Platinum 16GB heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de C2 Platinum 16GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De C2 Platinum 16GB is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe ZOPO C2 Platinum 16GB beschikt over een ingebouwde 12,8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 4, megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De ZOPO C2 Platinum 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 440 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de ZOPO C2 Platinum 16GB
Heb je een vraag over de ZOPO C2 Platinum 16GB dan kun je deze hier stellen