ZOPO Field ZP300+

ZOPO ZP300 PLUS 47%
Field ZP300+: Android 4.0, 8 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), WiFi, BT, GPS, 4.5 inch, superscherp Full HD scherm (326 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Field ZP300+ een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze ZOPO, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZOPO Field ZP300+:

Voor het voordeligste aanbod ZOPO Field ZP300+ GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van ZOPO telefoons waaronder de Field ZP300+.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de ZOPO Field ZP300+ kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De ZOPO Field ZP300+ is een Android 4.0.x (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 148 gram. De ZOPO Field ZP300+ wordt aangedreven door een MediaTek MT6577 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1 GHz Dual-Core.

De Field ZP300+ beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 133 x 68,2 x 12,4 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Iets te dik met 12.4 millimeter
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZOPO Field ZP300+ ondersteunt diverse netwerken. Met de Field ZP300+ kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZOPO Field ZP300+ heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Field ZP300+ is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Field ZP300+ is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe ZOPO Field ZP300+ beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2,1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De ZOPO Field ZP300+ kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 326 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de ZOPO Field ZP300+
Heb je een vraag over de ZOPO Field ZP300+ dan kun je deze hier stellen