ZOPO ZP330 COLOR C

Zopo ZP330 COLOR C 56%
ZP330 COLOR C: Android 5.1, 5 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.5 inch

De ZOPO ZP330 COLOR C is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze ZOPO.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZOPO ZP330 COLOR C:

Voor het voordeligste aanbod ZOPO ZP330 COLOR C GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van ZOPO telefoons waaronder de ZP330 COLOR C.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de ZOPO ZP330 COLOR C kunt overzien.

De ZOPO ZP330 COLOR C is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De ZOPO ZP330 COLOR C is een touchscreen telefoon met een gewicht van 84 gram. De ZOPO ZP330 COLOR C wordt aangedreven door een MTK6735 chip met deze core verdeling 1,0 GHz Quad-Core.

De ZP330 COLOR C beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 133 x 6,6 x 9,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 120 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
 • Licht toestel
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 9.9 millimeter
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 5.1 (Lollipop)
 • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
 • WiFi
 • Dual SIM
 • Goede batterijduur

Minpunten

 • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
 • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZOPO ZP330 COLOR C ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de ZP330 COLOR C kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZOPO ZP330 COLOR C heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de ZP330 COLOR C is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De ZP330 COLOR C is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe ZOPO ZP330 COLOR C beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De ZOPO ZP330 COLOR C kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 854 x 480 pixels. Met 217 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de ZOPO ZP330 COLOR C
Heb je een vraag over de ZOPO ZP330 COLOR C dan kun je deze hier stellen


ZOPO ZP330 COLOR C los toestel kopen