ZOPO ZP350 COLOR E

Zopo ZP350 COLOR E 59%
ZP350 COLOR E: Android 5.1, 5 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), 5 inch, HD scherm (293 ppi)

De ZOPO ZP350 COLOR E is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze ZOPO.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZOPO ZP350 COLOR E:

De ZOPO ZP350 COLOR E wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De ZOPO ZP350 COLOR E is een touchscreen telefoon met een gewicht van 150 gram. Met een dikte van 8.5 millimeter is het toestel niet te dik. De ZOPO ZP350 COLOR E wordt aangedreven door een MediaTek MT6735 64-bit chip met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De ZP350 COLOR E beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 120 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.5 millimeter
  • HSDPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Met een 2100 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZOPO ZP350 COLOR E ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZOPO ZP350 COLOR E heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de ZP350 COLOR E is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De ZOPO ZP350 COLOR E kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Meer specificaties van de ZOPO ZP350 COLOR E
Heb je een vraag over de ZOPO ZP350 COLOR E dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


ZOPO ZP350 COLOR E los toestel kopen