ZTE Blade III Pro V889F

ZTE Blade III Pro V889F Black 24%
Deze telefoon is niet op voorraad
Blade III Pro V889F: Android 4.0, 5 megapixel camera, dual-core, dun, 3G/HSUPA, 4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Blade III Pro V889F een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze ZTE, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Blade III Pro V889F:

Wil je meer weten over de ZTE Blade III Pro V889F? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De ZTE Blade III Pro V889F is een Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 120 gram. Met een dikte van 9.9 millimeter is het toestel niet te dik. De ZTE Blade III Pro V889F wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon MSM8225 chip met een 1,2 GHz Dual-Core processor.

De Blade III Pro V889F beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.9 millimeter
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet

Minpunten

  • Met een 1600 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZTE Blade III Pro V889F ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZTE Blade III Pro V889F . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Blade III Pro V889F is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De ZTE Blade III Pro V889F kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 400 x 800 pixels. Met 224 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Meer specificaties van de ZTE Blade III Pro V889F
Heb je een vraag over de ZTE Blade III Pro V889F dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel