ZTE Blade L6 Dual SIM

ZTE Blade L6 Grey 40%
Deze telefoon is niet op voorraad
Blade L6 Dual SIM: Android 5.1, 13 megapixel camera, quad-core, erg dun, 3G/HSDPA, Dual SIM, 5.0 inch, HD scherm (294 ppi)

De ZTE Blade L6 Dual SIM is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze ZTE.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Blade L6 Dual SIM:

Wij hebben alle specificaties van de ZTE Blade L6 Dual SIM je uitgezocht en hieronder neergezet.

De ZTE Blade L6 Dual SIM is een Android 5.1 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 142 gram. Met een dikte van 6.95 millimeter is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze.

De Blade L6 Dual SIM beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 180 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Erg dun met 6.95 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2200 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZTE Blade L6 Dual SIM ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZTE Blade L6 Dual SIM heeft 1025 MB werkgeheugen (1.0009765625 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Blade L6 Dual SIM is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De ZTE Blade L6 Dual SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 294 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Meer specificaties van de ZTE Blade L6 Dual SIM
Heb je een vraag over de ZTE Blade L6 Dual SIM dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel