ZTE Blade V6 LTE Dual-SIM

ZTE BLADE V6 66%
Deze telefoon is niet op voorraad
Blade V6 LTE Dual-SIM: Android 5, 12.8 megapixel camera, quad-core, erg dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, Dual SIM, 5.0 inch, HD scherm (286 ppi)

De Blade V6 LTE Dual-SIM is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze ZTE in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Blade V6 LTE Dual-SIM:

Wij hebben alle specificaties van de ZTE Blade V6 LTE Dual-SIM je uitgezocht en hieronder neergezet.

De ZTE Blade V6 LTE Dual-SIM is een Android 5.0 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 122 gram. Met een dikte van 6.8 millimeter is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze. De ZTE Blade V6 LTE Dual-SIM wordt aangedreven door een MediaTek MT6735 64-bit chip met een 1,5 GHz Quad-Core processor.

De Blade V6 LTE Dual-SIM beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 180 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12,8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Erg dun met 6.8 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2200 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZTE Blade V6 LTE Dual-SIM ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZTE Blade V6 LTE Dual-SIM heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Blade V6 LTE Dual-SIM is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De ZTE Blade V6 LTE Dual-SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 286 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.
Android 5.0

Meer specificaties van de ZTE Blade V6 LTE Dual-SIM
Heb je een vraag over de ZTE Blade V6 LTE Dual-SIM dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel