ZTE Blade V7 Lite

ZTE Blade V7 Lite 78%
Blade V7 Lite: Android 6.0, 8 megapixels, octa-core, dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G) 150 Mbps, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (293 ppi)

De Blade V7 Lite is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze ZTE in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Blade V7 Lite:

Voor het voordeligste aanbod ZTE Blade V7 Lite GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van ZTE telefoons waaronder de Blade V7 Lite.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de ZTE Blade V7 Lite kunt overzien.

De ZTE Blade V7 Lite is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De ZTE Blade V7 Lite is een Android 6 (Marshmallow)-smartphone met een gewicht van 122 gram. De ZTE Blade V7 Lite wordt aangedreven door een MediaTek MT6735P chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,3 GHz Octa-Core.

De Blade V7 Lite beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 146 x 72,5 x 7,5 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
 • Octa-core processor
 • Niet te dik met 7.5 millimeter
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 6 (Marshmallow)
 • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • WiFi
 • Dual SIM

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De ZTE Blade V7 Lite ondersteunt diverse netwerken. Met de Blade V7 Lite kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
  Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 450 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 6.0 (Marshmallow). De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

  • Nieuw permissie systeem Er zijn wijzigingen in de weergave en uitvoering van app rechten
  • Nieuwe API Verbeteringen voor de een vingerafdruk scanner mocht deze aanwezig zijn op het toestel
  • Nieuwe App drawer Nieuwe verbeterde weergave van de app-lijst
  • Visuele voicemail Mogelijkheid om voicemails te benaderen zonder voicemail te bellen. (afhankelijk van provider ondersteuning)
  • Rotatie van het startscherm Deze optie komt standaard met Android 6 Marshmallow
  • Statusbalk iconen Mogelijkheid om statusbalk iconen te verwijderen of toe te voegen
  • Android pay Nieuwe mogelijkheid om met je telefoon af te rekenen
  • Standby tijd Verbetering van de standby tijd

  Android 6

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De ZTE Blade V7 Lite heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Blade V7 Lite is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Blade V7 Lite is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe ZTE Blade V7 Lite beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De ZTE Blade V7 Lite kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. Met 293 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de ZTE Blade V7 Lite
  Heb je een vraag over de ZTE Blade V7 Lite dan kun je deze hier stellen


  ZTE Blade V7 Lite los toestel kopen