ZTE Grand Memo II LTE

ZTE Grand Memo II LTE 57%
Deze telefoon is niet op voorraad
Grand Memo II LTE: Android 4.4, 13 megapixel camera, quad-core, dun, HSUPA/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, Dual SIM, 6.0 inch, HD scherm (244 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Grand Memo II LTE een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze ZTE, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Grand Memo II LTE:

Wil je meer weten over de ZTE Grand Memo II LTE? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De ZTE Grand Memo II LTE is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 126 gram. Met een dikte van 7.2 millimeter is het toestel niet te dik. Deze ZTE wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926 chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Grand Memo II LTE beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 13 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 7.2 millimeter
 • 3G, HSUPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • Met een 3200 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
 • Dual SIM

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De ZTE Grand Memo II LTE ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
  Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De ZTE Grand Memo II LTE heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Grand Memo II LTE is geen probleem.

  Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6,0 inch touchscreen. De ZTE Grand Memo II LTE kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 244 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Besturingssysteem

  Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
  Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
  Android 4.4 Kitkat

  Meer specificaties van de ZTE Grand Memo II LTE
  Heb je een vraag over de ZTE Grand Memo II LTE dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel