ZTE Grand X Z777

ZTE Grand X Z777 53%
Deze telefoon is niet op voorraad
Grand X Z777: Android 4.3, 5 megapixels, dual-core, dun, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Grand X Z777 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze ZTE, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Grand X Z777:

Voor het voordeligste aanbod ZTE Grand X Z777 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van ZTE telefoons waaronder de Grand X Z777.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de ZTE Grand X Z777 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De ZTE Grand X Z777 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 171 gram. De ZTE Grand X Z777 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 200 MSM8210 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De Grand X Z777 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 144,8 x 72,9 x 9,4 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,9 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.4 millimeter
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZTE Grand X Z777 ondersteunt diverse netwerken. Met de Grand X Z777 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 450 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netfilx.
Android 4.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZTE Grand X Z777 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Grand X Z777 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Grand X Z777 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De ZTE Grand X Z777 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,9 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De ZTE Grand X Z777 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 220 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de ZTE Grand X Z777
Heb je een vraag over de ZTE Grand X Z777 dan kun je deze hier stellen