ZTE Nubia X6 TD-LTE NX601J 32GB

ZTE - Nubia X6 - QuadCore - 2GB 32GB - HD - 4.250mAh 71%
Deze telefoon is niet op voorraad
Nubia X6 TD-LTE NX601J 32GB: Android 4.4, 12.8 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), Dual SIM, 6.44 inch, HD scherm (342 ppi)

De Nubia X6 TD-LTE NX601J 32GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze ZTE in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Nubia X6 TD-LTE NX601J 32GB:

De ZTE Nubia X6 TD-LTE NX601J 32GB wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De ZTE Nubia X6 TD-LTE NX601J 32GB is een Android 4.4 (Jelly Bean) Nubia UI 2.0-smartphone met een gewicht van 215 gram. Met een dikte van 7.9 millimeter is het toestel niet te dik. De ZTE Nubia X6 TD-LTE NX601J 32GB wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AC v3 chip met deze core verdeling 2,5 GHz Quad-Core.

De Nubia X6 TD-LTE NX601J 32GB beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 12,8 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12,8 megapixel camera en tweede 12,8 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 7.9 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Met een 4250 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZTE Nubia X6 TD-LTE NX601J 32GB ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB)Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Nubia X6 TD-LTE NX601J 32GB is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 32GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar leuke filmpjes.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6,44 inch touchscreen. De ZTE Nubia X6 TD-LTE NX601J 32GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Met 342 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de ZTE Nubia X6 TD-LTE NX601J 32GB
Heb je een vraag over de ZTE Nubia X6 TD-LTE NX601J 32GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel