ZTE Nubia Z7 LTE

ZTE ZTE Nubia Z7 4G Phablet 68%
Deze telefoon is niet op voorraad
Nubia Z7 LTE: Android 4.4, 13 megapixels, quad-core, erg dun, 3G(UMTS/CDMA)/HSPA+(3.75G), WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 6.4 inch, superscherp Full HD scherm (458 ppi)

De Nubia Z7 LTE is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze ZTE in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Nubia Z7 LTE:

Voor het voordeligste aanbod ZTE Nubia Z7 LTE GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van ZTE telefoons waaronder de Nubia Z7 LTE.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de ZTE Nubia Z7 LTE kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De ZTE Nubia Z7 LTE is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 212 gram. De ZTE Nubia Z7 LTE wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974AB chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 2,265 GHz Quad-Core.

De Nubia Z7 LTE beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 179 x 92 x 6,5 millimeter. Hiermee is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Erg dun met 6.5 millimeter
  • CDMA, 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZTE Nubia Z7 LTE ondersteunt diverse netwerken. Met de Nubia Z7 LTE kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZTE Nubia Z7 LTE heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Nubia Z7 LTE is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Nubia Z7 LTE is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe ZTE Nubia Z7 LTE beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2,1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6,4 inch touchscreen. De ZTE Nubia Z7 LTE kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 458 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de ZTE Nubia Z7 LTE
Heb je een vraag over de ZTE Nubia Z7 LTE dan kun je deze hier stellen