ZTE Nubia Z7 LTE

ZTE ZTE Nubia Z7 4G Phablet 69%
Deze telefoon is niet op voorraad
Nubia Z7 LTE: Android 4.4, 13 megapixel camera, quad-core, erg dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), Dual SIM, 6.4 inch, Full HD scherm (458 ppi)

De Nubia Z7 LTE is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze ZTE in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Nubia Z7 LTE:

De ZTE Nubia Z7 LTE wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De ZTE Nubia Z7 LTE is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 212 gram. Met een dikte van 6.5 millimeter is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze. De ZTE Nubia Z7 LTE wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974AB chip met deze core verdeling 2,265 GHz Quad-Core.

De Nubia Z7 LTE beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 2,1 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Erg dun met 6.5 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZTE Nubia Z7 LTE ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZTE Nubia Z7 LTE heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Nubia Z7 LTE is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan kun je met de ZTE wel even vooruit. Met een opslag van 128GB hebben de meeste gebruikers vaak geen opslag problemen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6,4 inch touchscreen. De ZTE Nubia Z7 LTE kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 458 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de ZTE Nubia Z7 LTE
Heb je een vraag over de ZTE Nubia Z7 LTE dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel