IT-WORKS/Delium TM802

IT-WORKS TM802 65%
Deze tablet is niet op voorraad
TM802: Android 4.1, 460 gram, dual-core, 8 inch, WiFi

De IT-WORKS/Delium TM802 is een tablet uit de budgetklasse. Let op! Deze tablet heeft geen ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk, Alleen via WiFi. Eventuele abonnementen kun je dus niet gebruiken voor je tablet, maar alleen voor je gsm.
Wil je buitenshuis op de TM802 tablet werken en heb je een Android gsm (vanaf versie 2.2) of iPhone 5 nodig met internet abonnement, dan kun je je gsm gebruiken om een WiFi hotspot te maken.

Lees meer...

Wat vind je van dit toestel? Deel het op facebook of twitter.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De IT-WORKS/Delium TM802 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij deze tablet? Deel dan je mening over dit toestel en help andere bezoekers van mobiele-gsm.be bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Standbytijd:
Continu video spelen:

Beschrijving van de IT-WORKS/Delium TM802:

Ook voor beste IT-WORKS/Delium TM802 tablet informatie kun je hier terecht! De TM802 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de IT-WORKS/Delium TM802 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De IT-WORKS/Delium TM802 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 460 gram.
De TM802 beschikt over een 2 megapixel camera.
De afmetingen van de tablet zijn 210 x 164 x 11 millimeter. De standbytijd bedraagt 96 uur.

Pluspunten

Bekijk alle specificaties
  • Snelle Dual-core processor
  • 8 inch touchscreen, goede maat voor spelen van spelletjes
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Android 4.1 (Jelly Bean)
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen UMTS en HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en

Bel- & datafuncties

De IT-WORKS/Delium TM802 ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de TM802 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 7 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse funcie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De IT-WORKS/Delium TM802 heeft deze geheugen specificaties, Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop (niet alle telefoons). Ook wordt deze vaak gebruikt om het toestel op te laden.

Multimedia

De TM802 is voorzien van een voicerecorder. Helaas is er geen ingebouwde FM radio. De IT-WORKS/Delium TM802 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De IT-WORKS/Delium TM802 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 768 x 1024 pixels. Met 160 pixels per inch is het scherm matig.

Meer specificaties van de IT-WORKS/Delium TM802
Heb je een vraag over de IT-WORKS/Delium TM802 dan kun je deze hier stellen

IT-WORKS/Delium TM802 tablet. Tablets als de TM802 op mobiele-gsm.be