Alcatel One Touch 10.66D

Alcatel 1066D DUAL Black 16%
One Touch 10.66D: Seniorentelefoon, maart 2018, 0.3 megapixel camera, Candybar formaat, Dual SIM, 1.8 inch

Alcatel De Alcatel One Touch 10.66D scoort 2.3 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?
Lees een uitgebreide beschrijving van de Alcatel One Touch 10.66D

Meer senioren toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Kakding

Totaal
2 van 5
Snelheid
3
Gebruiksgemak
1
Mogelijkheden
1
Schermkwaliteit
3
Design
2
beoordeeld door | | Alcatel One Touch 10.66D
-Extreem weinig opslag<br />-Extreem weinig ringtones e.d., vooral de alarmtoon is vreselijk irritant.<br />-Geluid doet pijn aan je oren<br />-Alarm niet instelbaar voor bepaalde dagen, dus stel je wil elke dag een alarm op een bepaalde tijd, moet je er aan denken elke dag het alarm in te stellen.<br />-Geen stopwatch en timer.<br />-Geen spelletjes.<br />-Bediening is contra-intuitief en irritant, soms is er bv geen manier om 1 stap terug te gaan, maar kan je alleen weer terug naar de wallpaper. Als je een telefoonnummer zoekt, laat ie alle nummers zien met de letters ipv die met deze letters beginnen alleen. SMSjes typen gaat moeizaam als je hoofdletters of cijfers wilt.<br />-Waarschuwt pas dat de batterij bijna op is als hij echt al bijna op is. En je kunt dit niet uitzetten, dus is het 's nachts dan piept ie. <br /><br />De knopjes zijn oke. Dat is al het positieve wat ik kan zeggen. Oja en je kan er mee bellen en smsen. Yay...<br />
Origineel geplaatst op

Reviews

Totaal
2.6 van 5
Snelheid
3
Gebruiksgemak
3
Mogelijkheden
3
Schermkwaliteit
3
Design
3
beoordeeld door | | Alcatel One Touch 10.66D
De gemiddelde beoordeling voor de One Touch 10.66D is 2.6/5

Enkele opmerkingen bij de reviews van gebruikers:
Rammelbak
Prima toestel.

Bekijk meer dan 2 reviews over dit toestel op Belsimpel

Schrijf een review

Wil je anderen helpen met het maken van een beslissing? Schrijf dan op wat jij van de One Touch 10.66D vindt.
Beschrijf hier alleen je ervaringen met de mobiele telefoon of tablet, wat wel goed is en wat niet. Dit is niet de plek om de winkel te beoordelen.
Plaats geen negatief oordeel als je een app niet kunt installeren of als je de instellingen niet goed hebt ingevoerd en het daarom niet werkt. Het helpt anderen niet en lost niets op.

Heb je vragen over het toestel of besturingssysteem of wil je fouten melden in de specificaties, zet deze dan onder vraag en antwoord, dan kunnen we beter actie ondernemen en u terug emailen. Als je hier je vraag stelt wordt deze verwijderd
Snelheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Schermkwaliteit
Design