Asus Zenfone 4 Selfie ZF553KL

Asus Zenfone 4 Selfie ZD553KL Black 87%
Zenfone 4 Selfie ZF553KL: Android 7.0, 16 megapixels, octa-core 64-bit, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), 4 GB werkgeheugen, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5.5 inch, scherp XHDPI scherm (267 ppi)

De Zenfone 4 Selfie ZF553KL is een smartphone uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele Asus zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe Zenfone 4 Selfie ZF553KL in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past! Deze smartphone kopen is een goede investering.
Asus De Asus Zenfone 4 Selfie ZF553KL scoort 4.9 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Asus Zenfone 4 Selfie ZF553KL:

Voor het voordeligste aanbod Asus Zenfone 4 Selfie ZF553KL GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Asus telefoons waaronder de Zenfone 4 Selfie ZF553KL.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Asus Zenfone 4 Selfie ZF553KL kunt overzien.

De Asus Zenfone 4 Selfie ZF553KL is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Asus Zenfone 4 Selfie ZF553KL is een touchscreen telefoon met een gewicht van 144 gram. De Asus Zenfone 4 Selfie ZF553KL wordt aangedreven door een Qualcomm MSM8937 Snapdragon 430 64-bit chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,4 GHz Octa-Core.

De Zenfone 4 Selfie ZF553KL beschikt over een 16 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar op de computer om genoeg ruimte te hebben.


De afmetingen van de telefoon zijn 155,7 x 75,9 x 7,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 16 megapixel camera en tweede 20 megapixel camera voor videobellen
 • Snelle 64-bit Octa-core processor
 • Niet te dik met 7.9 millimeter
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 7.0 (Nougat)
 • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
 • Erg veel werkgeheugen
 • FM-radio
 • WiFi
 • Dual SIM

Minpunten

 • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Asus Zenfone 4 Selfie ZF553KL ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de Zenfone 4 Selfie ZF553KL kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 450 minuten.

Besturingssysteem

Android 7.0 (Nougat). De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

 • Ondersteuning voor VR met Google Daydream
 • Multi-window support
 • Direct reageren op berichten zonder je openstaande applicatie te verlaten
 • Nieuw snelle instellingen menu
 • Gebundelde notificaties
 • Verbeterde standbytijd
 • Betere prestaties

Android 7

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 4096 MB werkgeheugen (4 GB). Er is een Lightning aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC, Mac of laptop of je toestel mee opladen.Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Zenfone 4 Selfie ZF553KL is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Zenfone 4 Selfie ZF553KL is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Asus Zenfone 4 Selfie ZF553KL beschikt over een ingebouwde 16 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 20 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De Asus Zenfone 4 Selfie ZF553KL kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 267 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Asus Zenfone 4 Selfie ZF553KL
Heb je een vraag over de Asus Zenfone 4 Selfie ZF553KL dan kun je deze hier stellen


Asus Zenfone 4 Selfie ZF553KL los toestel kopen