Blackview BV9600 Pro 6GB 128GB

Blackview BV9600 Pro 6GB 128GB Black 81%
BV9600 Pro 6GB 128GB: Android 8.1, IP68, stofdicht en zeer waterdicht, Robuust, december 2018, 16 megapixel camera, Helio P60 MT6771, octa-core 64-bit, vingerafdrukscanner, 4G+ (tot 300 Mbit/s), 6GB RAM, 5580 mAh, Dual SIM, 6.21 inch, Full HD scherm (403 ppi)

Blackview De Blackview BV9600 Pro 6GB 128GB scoort 2.7 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?
Lees een uitgebreide beschrijving van de Blackview BV9600 Pro 6GB 128GB

Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Waardeloze balle telefoon

Totaal
1 van 5
Snelheid
1
Gebruiksgemak
1
Mogelijkheden
1
Schermkwaliteit
1
Design
1
beoordeeld door | | Blackview BV9600 Pro 6GB 128GB
In december deze telefoon besteld via one direct, binnen 2 maanden volledig naar de .... En niet doordat die gevallen is, want daar kan die tegen natuurlijk. Maar ik stop hem heel in men broekzak en hij komt er met een gebroken scherm weer uit. Van een "onverwoestbare" telefoon mag je op zen minst wel verwachten dat die transport in een broekzak overleefd...<br /><br />Daarnaast is deze telefoon ook veel te groot. Meer geschikt voor een handtas, maar welke bouwvakker loopt daar nu mee rond op de bouw. Mogelijk is dit formaat ook de oorzaak van het spontane knappen van het scherm, te veel spanning ? <br /><br />Daarnaast ook zeer irritant blackview watermerk in de foto's. Een gemiddelde bouwvakker zoals ik heeft pas na 2 maanden in de gaten dat je dat ook uit kunt zetten. <br /><br />Loodzwaar<br /><br />Pluspunten zijn er eigenlijk niet, behalve dat je er gewoon mee kunt bellen, maar dat kan met een goeie ouwe Nokia ook. <br /><br />Ik ben weer terug bij Caterpillar, nu de S52. Veel betere ervaring mee. Deze telefoons zijn bij mij nog nooit gesneuveld, moet alleen eens in de zoveel tijd een nieuwe kopen omdat de software dan verouderd is voor mijn pinautomaat. <br />
Origineel geplaatst op

Blackvieuw 9600pro

Totaal
4.4 van 5
Snelheid
5
Gebruiksgemak
4
Mogelijkheden
4
Schermkwaliteit
5
Design
4
beoordeeld door | | Blackview BV9600 Pro 6GB 128GB
De telefoon is in het algemeen een goede robuuste smartphone.
Alleen zijn de luidsprekers zo sterk, waardoor ze ook een sterke magneet hebben en zo alle ijzerstof aantrekken door de beschermdoek door.
Resultaat achter 1 week verstond ik niemand meer en niemand mij meer.
Als je een beroep hebt als metaalbewerker, is dit een afrader.
Je krijgt wel nieuwe speakers in garantie, maar na een week heb je hetzelfde voor.

Schrijf een review

Wil je anderen helpen met het maken van een beslissing? Schrijf dan op wat jij van de BV9600 Pro 6GB 128GB vindt.
Beschrijf hier alleen je ervaringen met de mobiele telefoon of tablet, wat wel goed is en wat niet. Dit is niet de plek om de winkel te beoordelen.
Plaats geen negatief oordeel als je een app niet kunt installeren of als je de instellingen niet goed hebt ingevoerd en het daarom niet werkt. Het helpt anderen niet en lost niets op.

Heb je vragen over het toestel of besturingssysteem of wil je fouten melden in de specificaties, zet deze dan onder vraag en antwoord, dan kunnen we beter actie ondernemen en u terug emailen. Als je hier je vraag stelt wordt deze verwijderd
Snelheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Schermkwaliteit
Design