Doro 8080 32GB

Doro 8080 5.7 64%
8080 32GB: Android 9.0, Seniorentelefoon, oktober 2019, 16 megapixel camera, Snapdragon 439, octa-core 64-bit, dun, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), 32 GB interne opslag, 3GB RAM, 5.7 inch, XHDPI scherm (282 ppi)

Doro De Doro 8080 32GB scoort 1 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?
Lees een uitgebreide beschrijving van de Doro 8080 32GB

Meer senioren toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

De doro 8080 valt behoorlijk tegen.

Totaal
1 van 5
Snelheid
1
Gebruiksgemak
1
Mogelijkheden
1
Schermkwaliteit
1
Design
1
beoordeeld door | | Doro 8080 32GB
De telefoon is in verhouding met de geboden hardware veel te duur. Het gebruiksgemak dat wordt gepromoot valt enorm tegen en is een stuk minder intuïtief dan ik had verwacht. Sterker nog mijn moeder doet het stukken beter op een meer standaard android interface. Ik gebruik teamviewer om mijn moeder en anderen te helpen met bv. Intellingen Apps instaleren. Doro heeft teamviewer quicksupport in de firmware ingebakken waardoor deze is afgeschermd zonder root toegang. Ze verzuimen de app up to date te houden zodat toegang met een gratis teamview licencie niet altijd mogelijk is. De doro helpdesk is niet in staat geavanceerde problemen te begrijpen en grijpt al snel naar de bekende " van het kastje naar de muur " en ontmoedigings protocollen met totaal negeren van klanten als eindresultaat. Het enige positieve aan deze telefoon is de alarmknop. Alom is dit een trage veel te dure telefoon met slechte ondersteuning en update beleid die de in verhouding extra 150 euro gewoon niet waard is.
Origineel geplaatst op

Schrijf een review

Wil je anderen helpen met het maken van een beslissing? Schrijf dan op wat jij van de 8080 32GB vindt.
Beschrijf hier alleen je ervaringen met de mobiele telefoon of tablet, wat wel goed is en wat niet. Dit is niet de plek om de winkel te beoordelen.
Plaats geen negatief oordeel als je een app niet kunt installeren of als je de instellingen niet goed hebt ingevoerd en het daarom niet werkt. Het helpt anderen niet en lost niets op.

Heb je vragen over het toestel of besturingssysteem of wil je fouten melden in de specificaties, zet deze dan onder vraag en antwoord, dan kunnen we beter actie ondernemen en u terug emailen. Als je hier je vraag stelt wordt deze verwijderd
Snelheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Schermkwaliteit
Design