Honor 5X 2GB 16GB

Honor HUAWEI HONOR 5X 5.5inch FHD Android 5.1 2GB 16GB 4G LTE Smartphone 16GB 76%
5X 2GB 16GB: Android 5.1, 13 megapixels, octa-core 64-bit, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5.5 inch, superscherp Full HD scherm (440 ppi)

Lees een uitgebreide beschrijving van de Honor 5X 2GB 16GB
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Stel een taal en invoer vraag over de 5X 2GB 16GB


Hier is het mogelijk om uw taal en invoer vraag te plaatsen over de 5X 2GB 16GB.

  • Dubbele vragen worden verwijderd.
  • Specifieke vragen over apps als whatsapp en skype e.d. kun je stellen aan de makers van de apps of op het forum van de desbetreffende app.
  • De vraag moet gerelateerd zijn aan het toestel
  • Wees netjes en geduldig, anders wordt je vraag verwijderd. We kunnen er niets aan doen als een app of telefoon niet goed werkt.

In het geval van foutmeldingen, zorg dat je deze erbij plaatst en dat je deze zo volledig mogelijk omschrijft. Er is geen garantie dat een antwoord wordt geplaatst of dat het antwoord gelijk een oplossing biedt.

Kijk bij het tabblad dat met je probleem te maken heeft en lees de veelgestelde vragen. 9 van de 10 vragen kunnen hiermee opgelost worden.

Veelgestelde vragen

Ga naar menu - instellingen - taal en invoer en druk op de instellingen van je huidige toetsenbord. Staat daar een optie voor de invoer taal? Verander deze naar eigen keuze en kijk of dit je vraag heeft opgelost. Zo niet, dan kun je in de play store kijken naar de Swiftkey app als alternatief toetsenbord.
Download Swiftkey + Emoji en stel deze in als standaard toetsenbord via instellingen - taal en invoer.
-Ga naar het applicatiebeheer binnen de toetstel instellingen en zoek je toetsenbord (Honor toetsenbord) en druk erop. Druk daarna op cache/buffer wissen. Daarna zou deze het weer moeten doen.
Werkt het niet?
-Installeer Swiftkey + Emoji via een computer op je toestel en stel deze in als standaard toetsenbord via instellingen - taal en invoer.
-Een ander alternatief is nog een backup maken en dan een fabrieksherstel uitvoeren.
Je moet hiervoor kijken bij instellingen - taal en invoer. Kijk bij de instellingen van het toetsenbord. Daar kun je het vinkje bij trillen uitzetten
Kijk eerst of dit in te stellen is via instellingen - taal en invoer (bovenste optie). Gebruik eventueel google translate om op te zoeken wat de juiste vertaling is van het menu item. Je kunt verder ook nog de MoreLocale 2 app proberen om de taal te veranderen.

Vragen van bezoekers

Omdat we graag controle hebben over de inhoud van de website kun je weer vragen stellen als we terug zijn. Helaas zijn we deze periode even niet beschikbaar om vragen te beantwoorden.