Huawei Ascend Y530

Huawei HUY530B 55%
Ascend Y530: Android 4.2, 5 megapixels, dual-core, 3G/HSDPA, Smartphone, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 2e camera, 4.5 inch

Wil jij niet teveel uitgeven aan een gsm en heb jij niet allerlei toeters en bellen nodig? Dan is de Ascend Y530 perfect voor jou.
Voor minder dan 100 euro heb jij deze Huawei Ascend Y530 in huis.

Lees meer...
Totaal:
Megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Standbytijd:
Spreektijd:

Stel een vraag over de Ascend Y530


Hier is het mogelijk om uw vraag te plaatsen over de Ascend Y530. Bekijk eerst of uw vraag al is beantwoord! Op deze pagina staan diverse tabbladen met onderwerpen, het kan zijn dat daar je antwoord al tussen staat.

  • Klik op het tabblad van je onderwerp, staat het onderwerp er niet bij, kijk dan bij de overige vragen.
  • Dubbele vragen worden verwijderd.
  • Specifieke vragen over apps als whatsapp en skype e.d. kun je stellen aan de makers van de apps of op het forum van de desbetreffende app.
  • De vraag moet gerelateerd zijn aan het toestel. Zo hoef je niet meer te vermelden welk toestel je hebt.
  • Wees netjes en geduldig, anders wordt je vraag verwijderd. We kunnen er niets aan doen als een app of telefoon niet goed werkt.

Mocht u een antwoord ontvangen en deze omvat handelingen die u zou moeten uitvoeren op uw telefoon of tablet, bent u zelf verantwoordelijk voor opvolging en eventuele gevolgen hiervan.

In het geval van foutmeldingen, zorg dat je deze erbij plaatst en dat je deze zo volledig mogelijk omschrijft. Er is geen garantie dat een antwoord wordt geplaatst of dat het antwoord gelijk een oplossing biedt.