Jiake M4 4GB

Jiake JIAKE M4 5.0Inch Smartphone WVGA MTK6572 Dual Core 1.0GHz Android 4.4 OS 512MB-plus4GB 3G/GPS/Dual Camera 2.0MP - Black 4GB 29%
Deze telefoon is niet op voorraad
M4 4GB: Android 4.4, dual-core, dun, 3G/HSPA+, Dual SIM, 5 inch

Lees een uitgebreide beschrijving van de Jiake M4 4GB
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Stel een vraag over de M4 4GB


Hier is het mogelijk om uw vraag te plaatsen over de M4 4GB. Bekijk eerst of uw vraag al is beantwoord! Op deze pagina staan diverse tabbladen met onderwerpen, het kan zijn dat daar je antwoord al tussen staat.

  • Klik op het tabblad van je onderwerp, staat het onderwerp er niet bij, kijk dan bij de overige vragen.
  • Dubbele vragen worden verwijderd.
  • Specifieke vragen over apps als whatsapp en skype e.d. kun je stellen aan de makers van de apps of op het forum van de desbetreffende app.
  • De vraag moet gerelateerd zijn aan het toestel. Zo hoef je niet meer te vermelden welk toestel je hebt.
  • Wees netjes en geduldig, anders wordt je vraag verwijderd. We kunnen er niets aan doen als een app of telefoon niet goed werkt.

Mocht u een antwoord ontvangen en deze omvat handelingen die u zou moeten uitvoeren op uw telefoon of tablet, bent u zelf verantwoordelijk voor opvolging en eventuele gevolgen hiervan.

In het geval van foutmeldingen, zorg dat je deze erbij plaatst en dat je deze zo volledig mogelijk omschrijft. Er is geen garantie dat een antwoord wordt geplaatst of dat het antwoord gelijk een oplossing biedt.