LG G5 SE H845

LG LG G5 SE H845N 3GB RAM 32GB ROM Dual SIM Dual Camera - Titan Gray 32GB 80%
Deze telefoon is niet op voorraad
G5 SE H845: Android 6.0, 15.9 megapixel camera, octa-core 64-bit, dun, HSDPA/4G+ (tot 300 Mbit/s), VoLTE, 3GB RAM, Dual SIM, 5.3 inch, HD scherm (554 ppi)

Lees een uitgebreide beschrijving van de LG G5 SE H845
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Stel een handleidingen vraag over de G5 SE H845


Hier is het mogelijk om uw handleidingen vraag te plaatsen over de G5 SE H845.

  • Dubbele vragen worden verwijderd.
  • Specifieke vragen over apps als whatsapp en skype e.d. kun je stellen aan de makers van de apps of op het forum van de desbetreffende app.
  • De vraag moet gerelateerd zijn aan het toestel
  • Wees netjes en geduldig, anders wordt je vraag verwijderd. We kunnen er niets aan doen als een app of telefoon niet goed werkt.

In het geval van foutmeldingen, zorg dat je deze erbij plaatst en dat je deze zo volledig mogelijk omschrijft. Er is geen garantie dat een antwoord wordt geplaatst of dat het antwoord gelijk een oplossing biedt.

Kijk bij het tabblad dat met je probleem te maken heeft en lees de veelgestelde vragen. 9 van de 10 vragen kunnen hiermee opgelost worden.

Veelgestelde vragen

Let op, functionaliteit kan verschillen

Kijk eerst bij instellingen - toestelinformatie/over het toestel en druk op controleren op updates.
Als er een update is die via wifi of OTA (over the air) geupdate kan worden zal het toestel een melding geven. Is er te weinig opslagruimte vrij, kijk dan op de website van de fabrikant.
Er zijn ook toestellen die geen OTA update geven, deze kun je dan terugvinden op de website van de fabrikant indien beschikbaar. Is er geen update op de website, dan zul je moeten wachten tot er een beschikbaar wordt gesteld. Niet alle fabrikanten maken toestel updates omdat dit veel tijd kost. Vaak alleen voor de populaire merken.

Vragen van bezoekers

Omdat we graag controle hebben over de inhoud van de website kun je weer vragen stellen als we terug zijn. Helaas zijn we deze periode even niet beschikbaar om vragen te beantwoorden.