Xiaomi M2S 16GB

Xiaomi M2S 16GB 62%
Deze telefoon is niet op voorraad
M2S 16GB: Android 4.1, 8 megapixels, quad-core, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), WiFi, BT, GPS, 4.3 inch, superscherp Full HD scherm (341 ppi)

De M2S 16GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Xiaomi in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Xiaomi M2S 16GB:

Voor het voordeligste aanbod Xiaomi M2S 16GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Xiaomi telefoons waaronder de M2S 16GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Xiaomi M2S 16GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Xiaomi M2S 16GB is een Android 4.1 MIUIv4-smartphone met een gewicht van 145 gram. De Xiaomi M2S 16GB wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 600 APQ8064 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,5 GHz Quad-Core.

De M2S 16GB beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 126,2 x 62 x 10,2 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Iets te dik met 10.2 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Xiaomi M2S 16GB ondersteunt diverse netwerken. Met de M2S 16GB kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de M2S 16GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De M2S 16GB is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Xiaomi M2S 16GB beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2,1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Xiaomi M2S 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 341 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Xiaomi M2S 16GB
Heb je een vraag over de Xiaomi M2S 16GB dan kun je deze hier stellen