Acer BeTouch E100

Acer BeTouch E100 Black 29%
Deze telefoon is niet op voorraad
BeTouch E100: Windows Mobile 6.5, 3G/HSDPA, Candybar formaat, BT, GPS, 3.2 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Acer BeTouch E100 een goed toestel voor jou. De Acer BeTouch E100 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Acer.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer BeTouch E100:

Voor het voordeligste aanbod Acer BeTouch E100 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Acer telefoons waaronder de BeTouch E100.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Acer BeTouch E100 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Acer BeTouch E100 is een Windows Mobile 6.5 Professional-smartphone met een gewicht van 118 gram.

De BeTouch E100 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 113 x 56 x 13 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Candybar formaat
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Acer BeTouch E100 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de BeTouch E100 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Windows Mobile 6.5 is de laatste versie van Windows Mobile voor de GSM. Inmiddels is Windows Mobile tot 6.5 overgegaan op versie 7.
In Windows Mobile 6.5 zitten onder andere deze functionaliteiten: e-mail, agenda, taken en contactpersonenlijst (Outlook/Exchange). Bekijken en bewerken van Word, Excel en PowerPoint bestanden.
Microsoft Pocket Internet Explorer,Windows Live Messenger Mobile en draadloze communicatie via wifi, bluetooth, infrarood en UMTS.
Windows Mobile 6.5

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Acer BeTouch E100 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: 1. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de BeTouch E100 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De BeTouch E100 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Acer BeTouch E100 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,2 inch touchscreen. De Acer BeTouch E100 kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 400 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 146 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Acer BeTouch E100
Heb je een vraag over de Acer BeTouch E100 dan kun je deze hier stellen