Acer BeTouch E100

Acer BeTouch E100 Black 20%
Deze telefoon is niet op voorraad
BeTouch E100: Windows Mobile 6.5, 3G/HSDPA, Candybar formaat, 3.2 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Acer BeTouch E100 een goed toestel voor jou. De Acer BeTouch E100 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Acer.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer BeTouch E100:

Wij hebben alle specificaties van de Acer BeTouch E100 je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Acer BeTouch E100 is een Windows Mobile 6.5 Professional-smartphone met een gewicht van 118 gram.

De BeTouch E100 beschikt over een 2 megapixel camera. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Candybar formaat
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Acer BeTouch E100 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Acer BeTouch E100 . Uitbreidbaar geheugen: 1. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de BeTouch E100 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,2 inch touchscreen. De Acer BeTouch E100 kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 400 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 146 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Windows Mobile 6.5 is de laatste versie van Windows Mobile voor de GSM. Inmiddels is Windows Mobile tot 6.5 overgegaan op versie 7.
In Windows Mobile 6.5 zitten onder andere deze functionaliteiten: e-mail, agenda, taken en contactpersonenlijst (Outlook/Exchange). Bekijken en bewerken van Word, Excel en PowerPoint bestanden.
Microsoft Pocket Internet Explorer,Windows Live Messenger Mobile en draadloze communicatie via wifi, bluetooth, infrarood en UMTS.
Windows Mobile 6.5

Meer specificaties van de Acer BeTouch E100
Heb je een vraag over de Acer BeTouch E100 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel