Acer beTouch E101

Acer beTouch E101 Wit 13%
Deze telefoon is niet op voorraad
beTouch E101: Windows Mobile 6.5, Candybar formaat, 3.2 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Acer beTouch E101 een goed toestel voor jou. De Acer beTouch E101 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Acer.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer beTouch E101:

De Acer beTouch E101 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Acer beTouch E101 is een Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional-smartphone met een gewicht van 118 gram.

De beTouch E101 beschikt over een 2 megapixel camera. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Candybar formaat
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Acer beTouch E101 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties Met de beTouch E101 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Acer beTouch E101 . Uitbreidbaar geheugen: microSD. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de beTouch E101 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,2 inch touchscreen. De Acer beTouch E101 kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 400 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 146 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Windows Mobile 6.5 is de laatste versie van Windows Mobile voor de GSM. Inmiddels is Windows Mobile tot 6.5 overgegaan op versie 7.
In Windows Mobile 6.5 zitten onder andere deze functionaliteiten: e-mail, agenda, taken en contactpersonenlijst (Outlook/Exchange). Bekijken en bewerken van Word, Excel en PowerPoint bestanden.
Microsoft Pocket Internet Explorer,Windows Live Messenger Mobile en draadloze communicatie via wifi, bluetooth, infrarood en UMTS.
Windows Mobile 6.5

Meer specificaties van de Acer beTouch E101
Heb je een vraag over de Acer beTouch E101 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel