Acer BeTouch E210

Acer BeTouch E210 White 27%
Deze telefoon is niet op voorraad
BeTouch E210: Android 2.2, 3.2 megapixels, QWERTY, 3G/HSDPA, Candybar formaat, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 2.6 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Acer BeTouch E210 een goed toestel voor jou. De Acer BeTouch E210 is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De Acer BeTouch E210 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Acer.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer BeTouch E210:

Voor het voordeligste aanbod Acer BeTouch E210 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Acer telefoons waaronder de BeTouch E210.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Acer BeTouch E210 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Acer BeTouch E210 is een Android 2.2 (Froyo)-smartphone met een gewicht van 109 gram.

De BeTouch E210 beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 115 x 63 x 12 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Candybar formaat
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 2.2 (Froyo)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Acer BeTouch E210 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de BeTouch E210 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Besturingssysteem


Android 2.2 (Froyo) is een oude versie van Android tot nu toe. Door Android heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden.
Android 2.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Acer BeTouch E210 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de BeTouch E210 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De BeTouch E210 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Acer BeTouch E210 beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,6 inch touchscreen. De Acer BeTouch E210 kan tot 256.000 kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 240 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 154 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Acer BeTouch E210
Heb je een vraag over de Acer BeTouch E210 dan kun je deze hier stellen