Acer CloudMobile S500

CloudMobile Black 45%
Deze telefoon is niet op voorraad
CloudMobile S500: Android 4.0, 8 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.3 inch, superscherp Full HD scherm (342 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de CloudMobile S500 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Acer, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Acer De Acer CloudMobile S500 scoort 5 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer CloudMobile S500:

Voor het voordeligste aanbod Acer CloudMobile S500 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Acer telefoons waaronder de CloudMobile S500.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Acer CloudMobile S500 kunt overzien.

Overal toegang. Multimedia en documenten op uw pc thuis worden naadloos gesynchroniseerd op uw CloudMobile. A-serie dankzij het gratis programma AcerCloud. Uw foto. s, muziek en documenten zijn op die manier altijd beschikbaar, waar u ook bent. Zo hebt u heel gemakkelijk al uw digitale content overal bij de hand!. Topdesign. De CloudMobile. A-serie heeft een aantal prijzen in de wacht gesleept, waaronder de iF Design Award 2012, Computex Best Design 2012 en Computex Design & Innovation 2012. Het 4,3-inch HD-display heeft de hoogste resolutie ter wereld en de Zero Air Gap-technologie minimaliseert lichtreflectie wat haarscherpe beelden oplevert. Voel de CloudMobile. A-serie in uw hand: de zachte rondingen en aangename textuur zijn onweerstaanbaar.. Het scherm. De geavanceerde camerafuncties verlichten de vluchtige momenten van het leven. Maak mooie opnamen bij weinig licht, in de panoramastand en zelfs in heel natuurlijk ogend HDR. Er is geen ontspanvertraging, zodat u geen momenten hoeft te missen en snelle actie is dankzij de continu-autofocus ook geen enkel probleem. Video wordt prachtig en scherp opgenomen in full HD 1080p-kwaliteit en met continue scherpstelling, live-snapshot en live-zoom.. Het geluid. Een goede smartphone levert glasheldere communicatie en de CloudMobile. A-serie maakt dit volledig waar. Met het HD-spraakgeluid lijkt het alsof uw gesprekspartner zich in dezelfde ruimte bevindt. Hoe u de smartphone ook vasthoudt, het volume blijft in balans dankzij de eigen VRHP-technologie van Acer. Bovendien worden muziek en video. s nog leuker met het fantastische geluid van Dolby. Mobile 3.

Apparaat & afmetingen

De Acer CloudMobile S500 is een Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 140 gram. De Acer CloudMobile S500 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon MSM8260A chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,5 GHz Dual-Core.

De CloudMobile S500 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 127 x 66 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 355 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera
 • Dual-core processor
 • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Acer CloudMobile S500 ondersteunt diverse netwerken. Met de CloudMobile S500 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 390 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
  Android 4.0

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Acer CloudMobile S500 heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de CloudMobile S500 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De CloudMobile S500 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Acer CloudMobile S500 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Acer CloudMobile S500 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 342 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

  Meer specificaties van de Acer CloudMobile S500
  Heb je een vraag over de Acer CloudMobile S500 dan kun je deze hier stellen