Acer Liquid E S100

Acer Liquid E S100 Black 18%
Deze telefoon is niet op voorraad
Liquid E S100: Android 2.1, 5 megapixel camera, 3G/HSUPA, 3.5 inch, XHDPI scherm (267 ppi)

De Acer Liquid E S100 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Acer.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer Liquid E S100:

De Acer Liquid E S100 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Acer Liquid E S100 is een Android 2.1 (Eclair)-smartphone met een gewicht van 135 gram. Met een dikte van 13 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen.

De Liquid E S100 beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet

Minpunten

  • Met een 1350 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Iets te dik met 13 millimeter
  • Oud besturingssysteem: Android 2.1 (Eclair)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Acer Liquid E S100 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Acer Liquid E S100 . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Liquid E S100 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De Acer Liquid E S100 kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 267 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem


Android 2.1 (Eclair). Een oude versie van android, wel heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden. Alleen is deze versie langzamer dan de opvolgers.
Android 2.1

Meer specificaties van de Acer Liquid E S100
Heb je een vraag over de Acer Liquid E S100 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel