Acer Liquid E1 Dual Sim V360

Acer Liquid E1 Dual Sim Zwart 48%
Deze telefoon is niet op voorraad
Liquid E1 Dual Sim V360: Android 4.1, 5 megapixel camera, dual-core, 3G/HSUPA, 1GB RAM, Dual SIM, 4.5 inch, HD scherm (245 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Liquid E1 Dual Sim V360 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Acer, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Acer De Acer Liquid E1 Dual Sim V360 scoort 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer Liquid E1 Dual Sim V360:

Wij hebben alle specificaties van de Acer Liquid E1 Dual Sim V360 je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Acer Liquid E1 Dual Sim V360 is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 130 gram. Met een dikte van 10 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen.

De Liquid E1 Dual Sim V360 beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 1760 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Acer Liquid E1 Dual Sim V360 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Acer Liquid E1 Dual Sim V360 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Liquid E1 Dual Sim V360 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Acer Liquid E1 Dual Sim V360 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 245 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de Acer Liquid E1 Dual Sim V360
Heb je een vraag over de Acer Liquid E1 Dual Sim V360 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel