Acer Liquid E2 Duo V370

Acer Liquid E2 Duo Black 48%
Deze telefoon is niet op voorraad
Liquid E2 Duo V370: Android 4.1, 8 megapixels, quad-core, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.5 inch, scherp XHDPI scherm (245 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Liquid E2 Duo V370 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Acer, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Acer De Acer Liquid E2 Duo V370 scoort 3.6 uit 5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer Liquid E2 Duo V370:

Voor het voordeligste aanbod Acer Liquid E2 Duo V370 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Acer telefoons waaronder de Liquid E2 Duo V370.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Acer Liquid E2 Duo V370 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Acer Liquid E2 Duo V370 is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 130 gram.

De Liquid E2 Duo V370 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 132 x 69 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera
 • Quad-core processor
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Dual SIM

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Acer Liquid E2 Duo V370 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Liquid E2 Duo V370 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
  Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

  Besturingssysteem

  Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
  Android 4.1

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Acer Liquid E2 Duo V370 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: 1. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Liquid E2 Duo V370 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Liquid E2 Duo V370 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Acer Liquid E2 Duo V370 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Acer Liquid E2 Duo V370 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 245 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Acer Liquid E2 Duo V370
  Heb je een vraag over de Acer Liquid E2 Duo V370 dan kun je deze hier stellen