Acer Liquid E3 Duo

Acer Liquid E3 Duo Titanium 40%
Deze telefoon is niet op voorraad
Liquid E3 Duo: Android 4.3, 12.8 megapixel camera, quad-core, dun, 3G/HSPA+, Dual SIM, 4.7 inch, HD scherm (312 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Liquid E3 Duo een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Acer, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Acer De Acer Liquid E3 Duo scoort 4.1 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer Liquid E3 Duo:

De Acer Liquid E3 Duo wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Acer Liquid E3 Duo is een Android 4.3 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 135 gram. Met een dikte van 8.9 millimeter is het toestel niet te dik. De Acer Liquid E3 Duo wordt aangedreven door een MediaTek MT6589 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Liquid E3 Duo beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 1,9 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12,8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.9 millimeter
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2000 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Acer Liquid E3 Duo ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Acer Liquid E3 Duo heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Liquid E3 Duo is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Acer Liquid E3 Duo kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 312 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netfilx.
Android 4.3

Meer specificaties van de Acer Liquid E3 Duo
Heb je een vraag over de Acer Liquid E3 Duo dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel