Acer Liquid E700 Triple SIM

Acer Liquid E700 Triple sim Black 58%
Deze telefoon is niet op voorraad
Liquid E700 Triple SIM: Android 4.4, 8 megapixel camera, quad-core, dun, 3G/HSPA+, 2GB RAM, Triple SIM, 5.0 inch, HD scherm (293 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Liquid E700 Triple SIM een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Acer, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Acer De Acer Liquid E700 Triple SIM scoort 4.5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer Liquid E700 Triple SIM:

Wil je meer weten over de Acer Liquid E700 Triple SIM? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Acer Liquid E700 Triple SIM is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 155 gram. Met een dikte van 9 millimeter is het toestel niet te dik. De Acer Liquid E700 Triple SIM wordt aangedreven door een MediaTek MT6582 chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Liquid E700 Triple SIM beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 9 millimeter
 • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
 • Met een 3500 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
 • Triple SIM

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Acer Liquid E700 Triple SIM ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Acer Liquid E700 Triple SIM heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Liquid E700 Triple SIM is geen probleem.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Acer Liquid E700 Triple SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Besturingssysteem

  Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
  Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
  Android 4.4 Kitkat

  Meer specificaties van de Acer Liquid E700 Triple SIM
  Heb je een vraag over de Acer Liquid E700 Triple SIM dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel